Pagina's

maandag 1 januari 2001

Vacature

Vacature Stichting Afrika Zending

Wil jij actief betrokken zijn bij zending in Afrika?
Stichting Afrika zending zet zich in voor bijbels onderwijs voor en praktische hulp aan mensen in Afrika. Erwin en Laura van der Meer wonen en werken in Malawi om aan deze doelstelling handen en voeten te geven. Voor meer informatie over alle projecten verwijzen we je graag naar: www.afrikazending.nl.
Wil jij vanuit Nederland ook actief betrokken zijn bij zending en praktische hulp in Afrika?
Dan zijn wij naar jou op zoek.

Dit kun je verwachten
Onze commissie bestaat nu uit vier betrokken mensen die samen de voorwaarden scheppen in Nederland om het werk van Erwin en Laura van der Meer in Afrika mogelijk te maken. Je bent van harte welkom om met ons mee te denken, je talenten in te zetten en mee te bidden voor alle activiteiten. We vergaderen 4 à 5 keer per jaar, en iedereen heeft een aantal vaste taken.
Afhankelijk wat je precies gaat doen zal je hiervoor gemiddeld 1 uur per week nodig hebben.
Werken in Afrika kent zo haar eigen uitdagingen; er zijn altijd boeiende vraagstukken voor handen.

Mocht je het leuk vinden om een keer naar Afrika te reizen om Erwin en Laura en hun gezin te bezoeken dan ben je ook daar van harte welkom.

Dit verwachten wij van jou
We vragen actieve betrokkenheid bij een kerkelijke gemeente. Afspraken voor vergaderingen maken we in overleg, het is van belang dat je er dan bij bent. We hebben naast meedenkers ook doeners nodig, het is fijn als je een taak op je wil nemen.

Reageren? Of heb je nog een vraag?
Mail of bel Rico Mijsen, voorzitter van Stichting Afrika Zending.
Telefoon: 020- 8465601, e-mail: rico @ mijsen.nl