Pagina's

dinsdag 19 mei 2009

Lieve vrienden en familie

Lieve vrienden en familie
We genieten erg van ons kleinkind en zijn blij en dankbaar dat zowel Samantha als haar man Bas in de hele situatie de weg terug naar God gevonden hebben. Zij hebben daarom ook besloten om naast het traditionele huwelijk wat niet veel anders is dan samen wonen deze week ook voor de wet te trouwen. Als Sevana terug is van haar examens in Zimbabwe zullen we een trouwfeestje organiseren.

Verder gaat ons werk ook gewoon door, bij het meisjeshuis gaat het goed. Afgelopen vrijdag hebben we de 18e verjaardag van Harriet gevierd. Hoewel ze menselijk gezien niet oud zal worden als gevolg van haar HIV status heeft ze toch goede moed en een positieve houding.

Erwin heeft positieve feedback gekregen van de Universiteit op zijn dissertatie en zal later dit jaar promoveren. Het is nu nog een paar weken kleine correcties aanbrengen en een paar theologische artikelen voor internationale zendings 'vak' bladen' schrijven. Twee van de examinatoren hebben aan de universiteit van Zuid Afrika voorgesteld om de dissertatie te publiseren als boek zodat de evangelische wereld ervan kan profiteren. Hoe dit verder zal gaan weten we nog niet maar het is fijn om te weten dat Erwin's werk als een nuttige bijdrage wordt beschouwd m.b.t. bezinning op zending en geestelijke oorlogsvoering in een internationaal verband.