Pagina's

maandag 22 juni 2009

whiplash

De afgelopen week is gebleken dat Laura toch waarschijnlijk naast haar whiplash ook een haarscheurtje in haar nekwervel heeft. We vragen uw gebed voor een spoedig herstel.

Desondanks het slechte nieuws hebben we een fijne week gehad. We zijn druk bezig met allerlei zaken omtrend de overdracht te regelen van het meisjeshuis in Bangwe onder de Blantyre Baptist church. Het is belangrijk dat alle partijen, de vaste donoren, de werkers en wijzelf overeenstemmen m.b.t. visie, beleid en toekomst plannen. In juli hopen we de eerste formele stappen te nemen.

Afgelopen zaterdag is het seminar wel door gegaan, dit keer in Bawi, zo'n 130km buiten Blantyre langs de weg naar Lilongwe.. We vonden tot onze schrik ruim 100 leiders in plaats van de afgesproken 50 wat betekende dat we onvoldoende eten voor lunch bij ons hadden maar met wat improviseren was dat snel opgelost. Het was een hele gemotiveerde groep vol vragen en honger naar onderwijs. We waren erg bemoedigd en zij zelf duidelijk ook want ze drongen er op aan dat we snel weer moesten komen.

Gisteren zijn we voor de derde keer naar een nieuwe huiskerk in Namiwawa, Blantyre gegaan en hebben de voorgangers, een zendelingen echtpaar uit Engeland s'middags voor lunch en avondeten op bezoek gehad.

We hebben besloten om hun nieuwe gemeente een tijd te ondersteunen in woord en daad.