Pagina's

vrijdag 21 augustus 2009

een fijne week & gebed gevraagd

We hebben een fijne week achter de rug.
Het begon met bezoek van Bernie en Ina Pennings, vrienden van Woord&Daad Noord Amerika die ons verwend hebben met Nedelands beschuit, hagelslag, roggebrood en dubbelzoute drop. Met hen hebben we een drukke maar goede tijd gehad.

Vervolgens is Laura met Anne en Babette en de jongsten naar Lake Malawi gegaan terwijl Erwin een seminar in Ntcheu had over een omgaan met hekserij en demonie.
Het was een bijzonder geslaagd seminar en we verwachten dat het licht dat is aangestoken in het duister helder zal blijven schijnen. 1 van de deelnemers was de voormalige minister van onderwijs, nu een oude man maar reuze enthousiast en hongerig om te leren.

Na het seminar is Erwin met Sevana, Samantha en baby Michael ook nog een dag bij het meer gekomen zodat hij Anne en Babette naar het Liwonde wildpark kon meenemen. De weg daar naar toe is te hobbelig voor Laura met haar nog genezende nek.

Helaas heeft Laura toch nog de pech gehad om bij terugkeer naar Blantyre zo hard een gat in de weg te raken dat haar as verbogen is, gelukkig hebben ze Blantyre nog weten te bereiken.

Erwin heeft helaas een lastige oogontsteking opgelopen nadat een insect vandaag in zijn rechteroog vloog, we vragen uw gebed hiervoor.