Pagina's

donderdag 6 januari 2011

de 5e dag

Het is al weer de 5e dag van het nieuwe jaar en we wensen u allen nogmaals en voorspoedig 2011 toe.  We hopen dat u net als wij hele fijne feestdagen hebt gehad. 

Na een paar dagen bij komen in een huisje van vrienden aan het strand van Lake Malawi zijn we met de auto afgereisd naar Zimbabwe om daar samen met Sevana, Shingayi en Ethan kerst te vieren in Harare.  Vervolgens zijn we doorgereden naar het Kruger National park in het Noorden van Zuid Afrika om te genieten van de natuur.  Vervolgens hebben we nieuw jaar gevierd tegelijkertijd met het 50 jarig jubileum van onze vrienden Roel en Tonnie van der Veen in Harare en op de 1e Erwin's verjaardag gevierd met een bezoekje aan de lekkerste pizzaria van Zuidelijk Afrika om op de 2e weer terug te rijden naar Malawi. 

Voordat we vertrokken hadden we een gecombineerd kerstfeest van de meisjes van het meisjeshuis en die van het 'heksen kinderen' safe house voorbereid en we hoorden bij terugkeer dat het een groot feest was geweest. De kinderen hebben nu nog 1 week vakantie en dan begint hun school.