Pagina's

zaterdag 19 november 2011

Gebed voor Sevana

Na een drukke week genieten we nu van een rustig weekend. Afgelopen weekend was het een drukke boel in huize Van der Meer omdat we plotseling bezoek kregen van Frank en Sandra Opdam, YWAM zendelingen in Mocambique, samen met hun team. We hadden gelijk een vol huis met 8 gasten waarvan 3 kinderen. Desalniettemin was het erg gezellig en we hadden gelijk meer dan voldoende oppas zodat wij er met zijn tweetjes een avondje tussen uit konden knijpen. 

De rest van de week is omgevlogen, Erwin was vooral zoet met onderdelen zoeken om de autos in orde te krijgen, veel moet bij de sloop gezocht worden omdat het aanbod nieuwe onderdelen bedroefend laag is in Malawi. 

Verder nam het toezicht van de projecten aardig wat tijd in beslag en de ook de nodige reorganisatie van Blantyre Girlshome zodat het project beter loopt.  Gisteren hadden we een belangrijk overleg met alle betrokken partijen en er is gelukkig goede vooruitgang geboekt.

Minder goed nieuws is dat Sevana weer een stuk zieker is en de afgelopen week veel bloed heeft verloren door een interne bloeding als gevolg van een cyste. Ook zijn haar nieren weer erg gezwollen. We bidden dat God op wonderbaarlijke wijze zal ingrijpen want menselijk gezien gaat het niet erg goed. Gelukkig is haar schoonfamilie erg behulpzaam en kan ze voldoende bedrust krijgen.