Pagina's

maandag 31 december 2007

Weer Thuis!

Laura is afgelopen Zaterdag veilig aangekomen in Malawi, helaas zonder bagage maar die hopen we vandaag te ontvangen.

Vanmorgen is Sevana weer terug naar Zimbabwe gegaan zodat ze vanavond nieuw jaar bij haar vriendje kan door brengen. Wij zelf gaan nieuw jaar vieren bij de buren want onze collega's uit Mocambique zijn er nu ook en ook een amerikaans zendelingen echtpaar uit Mocambique.

Erwin heeft een beetje vuurwerk kunnen vinden en daarmee zijn we waarschijnlijk
de enigen in onze wijk dus zal het een show worden voor hele gemeenschap. Laura die gaat vanmiddag oliebollen bakken dus het wordt een bijna Nederlands feest. Behlave dat het hier 26 graden is.

Laura heeft trouwens een fantastische tijd in Nederland gehad, hoewel ze speciaal op familie bezoek was bij haar ouders en met name haar zieke moeder, heeft ze toch ook nog veel vrienden kunnen zien en een paar presentaties in gemeentes kunnen doen.

We zijn heel blij en dankbaar dat in deze tijd voldoende fondsen zijn geworven om nu het huis voor het meisjeshuis te kunnen kopen en verbouwen. We hebben een klein huisje gevonden wat in niet zo goede staat verkeerd maar wel alle eigendoms papieren heeft. We gaan dit nu kopen en ombouwen tot het geschikt is voor het meisjeshuis.

Tenslotte wensen we u allen een voorspoedig nieuw jaar toe. Liefs, Erwin, Laura en kinderen.