Pagina's

zaterdag 9 februari 2008

Van alles wat

Lieve vrienden en familie,
Vandaag was mijn auto weer voor het eerst van het jaar op de weg! Spannend hoor, na wat nare ervaringen is het altijd maar afwachten of alles weer op de juiste plek is gemonteerd… Tot nu toe gaat het goed en ik hoop dat er voorlopig niet van die vreselijke problemen komen…

Het is een drukke maar gezellige week geweest. Stephan, een dienstweigeraar uit Duitsland is aangekomen (en zijn bagage twee dagen later ook) en eet nu steeds mee in ons gezin. Het is gelijk heel gezellig, zeker omdat hij ook van spelletjes spelen houd! We hebben van het weekeind echt een spelletjes marathon gehad. Stephan geeft nu computer en sport lessen aan de staalbewerkings studenten die bij ons op het terrein zijn. Iedereen is erg enthausiast en zijn aanwezigheid is echt gewaardeert. Verder zijn we nu allemaal aan de medicijnen als voorzorg tegen malaria. Meer en meer mensen in Blantyre hebben hele heftige malaria gekregen, ook al zijn ze de stad niet uit geweest (Blantyre is meestal malaria vrij). A|ls je een flinke malaria te pakken krijgt dan ben je rustig voor 4 weken echt ziek. Dat proberen we dus te voorkomen.

Erwin is op dit moment vooral bezig met administratieve zaken voor ECOM en ook nog met het kijken naar geschikte huizen en plots voor House of Hope. Volgende week beginnen de seminars weer, dus… ben ik even blij dat mijn auto het weer doet!