Pagina's

vrijdag 9 oktober 2009

Laura....

Lieve vrienden en familie,

Lieve groeten uit bloedheet Malawi waar de mussen van het dak vallen en enge grote spinnen regelmatig de relatieve koelte van het huis komen op zoeken. Vanmorgen vroeg kwamen Sophie en Emma enthousiast vertellen dat er een spin zo groot als een schoteltje op een bord bij de afwas zat, en inderdaad er zat een inderdaad een hele grote muis-spin in de wasbak en dus aan vader de eer om hem te vangen en naar buiten te gooien.

Verder hebben we helaas al een paar dagen geen water en daarbij nog Laura in het ziekenhuis is een recept voor een rommelig huishouden.

Helaas moeten we nog langer op Laura's terugkeer wachten en kan ze nu op zijn vroegst dinsdag naar huis. Laura is door 1 van Zuid Afrika's meest vooraanstaande neurologen behandeld maar zelfs hij kan verder niets meer doen. De prognose is nu dat Laura nog een aantal jaren last zal gaan hebben van haar nek inclusief de tintelingen, hevige migraines, black-outs en andere rare aandoeningen als gevolg van zenuw-beschadigingen in haar nek.

Toch weten we ook dat God groter is dan de menselijke wetenschap en maken er echt een gebedszaak van. We vragen u ook om met ons te staan in gebed voor haar genezing.