Pagina's

maandag 15 maart 2010

Het gaat goed met ons in Malawi

Het gaat goed met ons in Malawi, we zijn gezond en ervaren dat God in onze levens werkt.


Ook met de kinderen gaat het goed al heeft Sevana net erg zware examens achter de rug in Zimbabwe en maakt ze zich zorgen over de uitslag.

Inmiddels hebben we al bijna twee weken een nederlandse jonge vrouw in huis, Marieke, die onderzoek doet in een paar scholen in Blantyre. Het is wat inlevern op de privacy maar ook wel weer gezellig.

Bij het meisjeshuis is de sfeer goed en zijn veel dingen verbeterd. Vandaag herhaalden de meisjes nog eens hoe gelukkig ze nu zijn en hebben ze ons bedankt dat we ze niet in de steek hebben gelaten, zelfs niet toen Mevr. Kanyangira onze betrokkenheid bijna onmogelijk maakte. We zijn zelf ook heel dankbaar dat God heeft ingegrepen en de juiste mensen op onze weg heeft gebracht om te helpen bij het meisjeshuis.

Ook had Erwin vandaag een fijne preek in het plaatsje Phalula waar hij in een kleine gemeente sprak. Vrijwel alle 50-60 aanwezigen waren zo aangeraakt door de prediking dat zij zich opnieuw wilden toewijden aan het navolgen van Christus. Een deel van hen deed dit overigens voor het eerst.