Pagina's

zondag 25 april 2010

Trouwen!

Vrijdag nacht zijn Erwin, Buss, Samantha en Michael weer veilig in Malawi aangekomen.

Vandaag verwachten we ook Sevana en haar verloofde Shingayi. Zij zullen morgen in een kleine ceremonie in het huwelijk treden omdat ze nog niet genoeg geld hebben gespaard voor een groot huwelijksfeest maar na 4 jaar verkering ook niet langer willen wachten.
Hoewel het voor ons een beetje onverwachts kwam zijn we heel blij voor Sevana en Shingayi en vragen Gods zegen op hun huwelijk. 

De afgelopen week is Erwin na terugkeer uit Zuid Afrika met Sevana en Samantha, Buss en Michael op bezoek geweest bij de Oma en tantes van Sevana en Samantha die hen al zes jaar lang niet meer hadden gezien. Met Gods hulp hadden we hen ondanks gebrek aan adres en contact gegevens hen al rond vragend heel snel gevonden.  Het weerzien was heel ontroerend en hartverwarmend. 

Terug in Malawi hebben we vandaag afscheid genomen van Michele Bauermann en heeft Erwin gepreekt in een evangelische gemeente in Zalewa. Gelukkig was dit maar 50 km buiten Blantyre en was al om 15.00 thuis zodat we de rest van de zondag lekker van elkaar kunnen genieten als gezin.