Pagina's

zondag 9 mei 2010

verjaardagen

Deze week hebben we een gezellige week gehad met een verlate koninginnedag op de 3e, en twee verjaardagen, Emma vierde haar 9e verjaardag op 4 mei en Michael zijn 1e verjaardag op 6 mei. Het is ongelovelijk hoe snel de kinderen opgroeien.

Verder heeft Erwin deze week gratis woordenboeken uitgedeeld aan leerlingen en onderwijzers op 8 middelbare scholen in een achtergesteld deel van Malawi. Deze woordenboeken waren door Dr. Steven Paas van Hart voor Malawi ter beschikking gesteld.

Voor Erwin betekende dit rijden over slechte zand en gravel wegen, gaten en geulen ontwijken en door een 9-tal rivieren rijden. Het was echter heel dankbaar werk en een stukje praktische naastenliefde.

Vandaag sprak Erwin in een gemeente zo'n 140km van blantyre over slechte wegen, wat betekende 7.30 vetrekken om 10.00 aan te kunnen komen. Uiteindelijk werd dit iest later omdat door al het gebonk en geratel de motorkap van de auto los brak en bijna op onze voorruit klapte. Gelukkig waren we bewaard voor een erger ongeluk en konden we vrij snel de motorkap tijdelijk vast zetten met touw en ijzerdraad. De dienst was desondanks erg gezegend en 18 mensen gaven te kennen dat ze hun leven willen wijden aan het navolgen van Christus.

Om 17.30 kwamen we weer veilig thuis met blijdschap in onze harten.