Pagina's

zaterdag 31 juli 2010

Dank en gebed.

Na een gezellige twee weken zijn Henk en Gerda Veenvliet met hun kinderen deze week weer vetrokken. Hoewel we hen helemaal niet kenden voordat ze kwamen is het een hele fijne tijd geweest en was het alsof we elkaar al jaren kenden.  We zijn ook erg dankbaar dat ze ons hebben getrakteerd op een mooie vakantie van 5 dagen aan Lake Malawi.  

Inmiddels is ons verzoek voor een nieuw verblijfsvergunning ingediend en we vragen uw gebed hiervoor. 

Ook vragen we uw gebed voor het meisjeshuis want hoewel alles daar goed loopt heeft Mevrouw Kanyangira onlangs weer van zich laten horen en heeft ze een bewaker, een huismoeder en de directeur Mr. Phiri op straat aangevallen en zo hem heel hard in zijn arm gebeten toen hij haar tegenhield toen ze de bewaker met een steen begon te bewerken. Mevrouw Kanyangira eist nog steeds de helft van de waarde van het gebouw omdat ze vind dat ze daar recht op heeft omdat haar man ons in het verleden geholpen heeft dit project op te zetten.
 Het blijft een hele trieste situatie want ze verwaarloosd haar eigen kinderen en ze leeft een leven gekenmerkt door leugen, bedrog, corruptie, geweld in intimidatie.  

We blijven bidden dat God haar aanraakt en haar helpt om een betere weg te bewandelen.