Pagina's

maandag 26 juli 2010

Officiële opening

De afgelopen week zijn Henk en Gerda Veenvliet bij ons aangekomen samen met hun kinderen Josia, Abia en Chananja om na een aantal jaar op afstand nu ook twee weken fysiek met ons mee te leven.  

Dit weekeinde was er een bijzondere gelegenheid namelijk de officiele opening van het meisjeshuis onder nieuw bestuur. Sinds februari heeft dit bestuur uitstekend gefunctioneerd en het meisjeshuis loopt beter dan ooit en krijgt veel positieve aandacht van de kerken en gemeentes in Blantyre en van de gemeenschap. We zijn heel dankbaar dat God Zijn zegen heeft gegeven op dit werk.  

Ook fijn is dat Caroline, een belgische vrijwilligster nu voor de tweede keer naar het meisjeshuis is gekomen en zich helemaal voor hen inzet.  Ze is studente psychologie en kan de meisjes op veel vlakken bijstaan en het is bemoedigend dat ze open met haar durven te praten.  

Erwin is momenteel druk bezig om voor Edukans een kantoor en lokale organisatie op te zetten om de kwaliteit van basis onderwijs in Malawi te verbeteren.