Pagina's

zondag 28 augustus 2011

afgelopen weken


Na een mid-week Safari in Zambia zijn we nu al weer een week terug in Malawi en hebben we de draad weer opgepakt. De kinderen hebben nog even vakantie dus hoeven we voorlopig niet om 5.30 op te staan. Sevana en Ethan zijn er ook nog en morgen komt Shingayi uit Zimbabwe.

Volgende week zal het gezinnetje dan samen terugkeren naar Zimbabwe en de week daarna gaan onze kinderen weer naar school.

Er is veel gebeurd de laatste tijd, na het vertrek van het team uit Belgie is de Woord & Daad delegatie uit Amerika op bezoek geweest. Zij waren erg onder de indruk van hoe het gaat in beide meisjeshuizen en na overleg met hen is er nu een jongenshuis in de planning voor jongens die van hekserij zijn beschuldigd.

Ook hebben we een verzoek voor hulp gekregen van het Chiuta weeshuis waar de pinkstervoorganger die het project had opgezet en had geleid een paar weken geleden is overleden.  Het kerkje heeft zowel niet de financieen als de mankracht om het project voort te zteen en de toekomst van 52 wezen hangt nu in de balans.

We gaan bidden en overleggen of we samen met hulp en daad hier (tijdelijk) de verantwoording voor kunnen nemen om het weeshuis te herstructureren. we vragen uw gebed hiervoor.