Pagina's

woensdag 30 mei 2007

26 mei

Helaas hebben wij dit bericht wel gelezen maar niet geplaatst.
Bij deze. Rico Mijsen.

******************************************

Het is nu Zaterdag avond en zojuist hebben we afscheid genomen van wat Duitse bezoekers die in Mocambique bij 1 van onze collega's op bezoek waren en een paar nachten in het gastenhuis bij de buren waren.
Onze buren zijn in Duitsland dus Laura runt het gastenhuis.

Zelf hadden we ook een vol huis de afgelopen nacht omdat Frank en Sandra Opdam, voorgangers echtpaar van Rafael Almere en hun schoonouders bij ons sliepen omdat er 'geen plaats
meer in de herberg was'. Ze verbleven daarvoor sinds woensdag in het gatsenhuis. We hebben genoten van hun bezoek en hoewel het druk was, was het ook reuze gezellig.

Frank is op Donderdag mee geweest het veld in naar een seminar en heeft ook een bijdrage kunnen leveren (zie fotos). Natuurlijk waren de kaas, hagelslag, vlokken, magazines en kadootjes ook zeer welkom! De vader van Sandra, Piet heeft ons ook uit de brand geholpen door ons probleem met de geyser op te lossen en tegelijkertijd Erwin weer wat nieuwe loodgieters trucks te leren. We hebben na 5 dagen zonder eindelijk weer warm water en ruiken weer wat frisser.

Vandaag hadden we ook onze vrienden uit Zomba op bezoek, Wim en Marjan van der Bos en we hebben samen de berg waarop wij uit kijken beklommen (zie foto).