Pagina's

woensdag 30 mei 2007

29 mei: terug uit Phimbi

Vandaag is Erwin terug gekomen van een goed seminar in een gehucht genaamd Phimbi waar tijdens het seminar spontaan een oudste opstond en getuigde dat in de 15 jaar dat hij in deze gemeente was nooit zo was uitgedaagd als vandaag en dat hij door Gods Geest was aangesproken om met een aantal zonden te breken. Ook een oude vrouw gaf een soortgelijk getuigenis. Helaas was het erg heet en is Erwin totaal uitgeput thuis gekomen.

Gisteren was ook een zware dag omdat plotseling een klein kind de weg op rende, en hoewel Erwin het kind net kon ontwijken door de andere weghelft over te schieten de berm in raakte het kind wat doorliep nog net de achterkant van de auto en viel hard op de weg. Gelukkig had het kindje alleen wat schaafwonden maar de auto moest door 4 mannen uit de greppel getild worden. Voor de zekerheid hebben we het meisje en haar moeder toch maar naar het ziekenhuis voor observatie genomen. We vragen uw gebed voor deze situatie en voor bescherming op de weg.

We vragen ook gebed voor Sevana in Zimbabwe die met buikgriep geveld is juist in een tijd waar veel examens en proefwerken gedaan worden.