Pagina's

vrijdag 25 juli 2008

24 juli

Vandaag hebben we bezoek gehad van Jan Verburg van Burgland Construction in Stolwijk en tevens de oprichter van Burgland Charitas, een christelijke hulp organisatie die een aantal projecten in de derde wereld ondersteund. Zij ondersteunen het bouwen van de dormitories bij ECOM Youth Workshop en willen tevens de uitbreiding van het project funden. Dit waren beide ideen die Erwin en zijn Malawiaanse collega Yohane in gebed hadden gebracht. We zijn dankbaar om te zien hoe snel onze gebeden zijn beantwoord en dat God steeds weer voorziet.

Een gebedslast die we nog wel hebben is voor onze recent aangekomen zimbabwaanse vluchtelingen waar we onvoldoende voor kunnen doen. Zij moeten nu veelal illegal in het land blijven omdat ze de hoge kosten van immigratie papieren niet kunnen bekostigen (minstens 200 euro pp). Verder komen ze berooid aan en hebben bij alles hulp nodig. We vragen nu gebed voor de Chidimuro familie en de Dube familie.

Vandaag is trouwens ook de vriend van Sevana aangekomen want een zendelingen familie zocht een oppas voor hun huis tijdens hun 3 maanden verlof. Dit geeft Shingai gratis onderdak en een klein zakgeld waarmee hij hier beter af is dan met een gewoon salares in Zimbabwe.