Pagina's

zaterdag 26 juli 2008

Ravijn

Het is de afgelopen weken een drukte van jawelste maar ook wel erg gezellig. Het begon met de Zimbabwaanse ‘vluchtelingen’ zoals de familie Dube en Carkson Chidimuro die een week bij ons bleef en nu in huis bij de Kanyangira’s zit.
Vervolgens kwam ook
Sevana thuis uit Zimbabwe en daarna Anja en Maaike die een lang weekeind bij ons bleven en nu in het gastenverblijf bij de buren zitten.
Daarna kwam
Shingayi, Sevana’s vriend ook uit Zimbabwe aan en bleef twee nachten bij ons om vervolgens vanaf gisteren op het huis van bevriende zendelingen te gaan passen die 3 maanden op verlof gaan.

Gisteren kwamen
Wiebe en zijn vrouw Gerdine aan en die zullen naar verwachting een aantal weken bij ons in huis verblijven tot hun eigen huisje klaar gebouwd is.
Vandaag kwamen nog 2 jonge mannen uit Nederland aan,
Eduard en Matteo die samen met Anja en Maaike in het gastenverblijf de nacht door zullen brengen om morgen naar het meer te gaan met de meisjes van het meisjeshuis voor een ‘zomer kamp’ hoewel het hier eigenlijk winter is.

Verder hadden we een vervelende tegenvaller want een jonge auto monteur die hulp bij de Youth workshop was stiekem met Erwin’s HFB werk
auto gaan spleen en heft hem gister een ravijn in gereden dwars door de hoofd waterleiding waardoor honderden huizen inlusief wij zelf zonder water kwamen te zitten. De monteur was zelf op tijd uit de auto gesprongen en is ongedeerd gebleven. Met veel moeite is vandaag de auto er uit ‘gehezen’ maar de schade is aanzienlijk (fotos volgen nog).