Pagina's

zaterdag 19 juli 2008

Veilig aangekomen en Gebed!

Anja en Maaike zijn vandaag veilig aangekomen. Ze zullen net als vorig jaar weer een maand bij ons blijven en meehelpen bij het meisjeshuis.

Dit keer organiseren ze een kamp voor de meisjes bij Lake Malawi wat een fantastische belevenis voor hen zal zijn. Wilt u met ons bidden dat dit ook een tijd voor bezinning, bekering en groei zal zijn voor onze meiden.

(op de foto Anja en Maaike tijdens het verlof van Laura, eind vorig jaar)

We hebben nu ook al 5 weken lang diensten in een ander deel van Blantyre waar we een gemeente hebben gesticht. Met name pastor Tarcy Magurupira en zijn vrouw Christine zijn zeer actief in deur-aan-deur evangelisatie en veel mensen zijn tot geloof gekomen. Wilt u bidden voor deze kers-verse gemeente, voor a.o. een beter (liefst permanent) onderkomen want we onmoeten in een huis maar dit raakt nu te vol.

Wilt u ook met ons bidden voor financieen om de pastors die nu Zimbabwe ontvluchten te helpen overleven en tegelijkertijd dat God de situatie ten geode zal gebruiken net als de gemeente in Antiochie en andere delen van het middelandse zee gebied voortkwamen uit de christen vervolgingen in Jerusalem zoals we kunnen lezen in Handelingen.