Pagina's

zaterdag 12 december 2009

Dank en gebed

Mijn reizen (Erwin's) binnen Europa zitten er weer op.

Ik ben erg bemoedigd en gezegend in Italie waar ik bij de familie Stael verbleef en heb kunnen genieten van de prachtige omgeving van Noord Italie en Zwitserland. De Heer heeft onze tijd samen duidelijk gezegend.

Heel bijzonder was het om te horen hoe afgelopen jaar toen wij in een financiele crisis verkeerden zij door de Heilige Geest het op hun hart kregen om iets voor ons te doen in de vorm van een part-time betrekking bij Across Consult terwijl wij net de dag tevoren specifiek voor een verbetering van onze financiele situatie gebeden en daarbij het verlangen hadden geuit dat het in de vorm van een bijbaan zou zijn zodat we door deels te werken voor ons inkomen een voorbeeld konden stellen.

We hadden het toen al als gebedsverhoring ervaren en dat werd nu van hun kant ook bevestigd. God is zo liefdevol en trouw!

Na een week in Italie was ik deze week samen met mijn broer Rutger in Schotland om mijn goede Zimbabwaanse vriend Fabulous en zijn gezin te bezoeken en tevens met hem plannen te maken om de het leiderschap in de kerk in Zimbabwe te verbeteren.

Verder bezochten we het International Christian college waar ik al zo'n 5 jaar contact mee heb en een voormalige Nigeriaanse student van me die nu zendeling is in Schotland.

Terug in Nederland was de open-middag vandaag helaas nauwelijks bezocht maar het is mijn hoop dat ik enigen van u zal kunnen spreken als ik op bezoek ben in de gemeentes.

Tenslotte vragen we uw gebed voor Laura die naast haar nek nu ook ernstige knie klachten heeft en misschien geopereerd moet worden. Ze heeft het niet makkelijk en heeft bemoediging en kracht van God nodig.

Hetzelfde geldt ook voor mij, ik mis mijn vrouw en kinderen en voel me nog machteloos als daar dingen niet goed gaan terwijl ik in Nederland ben. Gelukkig weet ik dat ze in Goede Handen zijn.