Pagina's

woensdag 30 december 2009

Weer Thuis...

Na 26 uur reizen (incl. van en naar de luchthavens) is Erwin gistermiddag om 6 uur veilig aangekomen. Gelukkig had hij geen problemen aan de grens ondanks de bergen cadeaus die hij had meegenomen uit Nederland.

Nogmaals iedereen bedankt die ook iets heeft meegegeven. Het is heel fijn om weer herenigd te zijn, als echtpaar en als gezin, zes weken 'half' door het leven gaan was geen gemakkelijk offer.

Inmiddels zijn de nieuw jaar's voorbereidingen (incl. Erwin's 42e verjaardag) in volle gang. Zojuist zijn de familie Johannes en Marieke Bos uit Balanka gearriveerd. Ze blijven twee nachtjes logeren en vieren morgen met ons oud en nieuw.

Een vriendin van Laura komt morgen ook. We willen u vragen om voor Laura's vriendin te bidden want ze is door een aantal verschrikkelijke dingen heengegaan en heeft Christus in haar leven nodig.
Ook vragen we uw gebed voor een goede vriendin van ons in Zwitserland bij wie onlangs borstkanker is geconstateerd. Het lijkt nog in het begin stadium te zijn en ons gebed is dat de kanker geheel zal verdwijnen, hetzij dmv medische ingreep, hetzij door een wonder van God.

Een fijne gebedsverhoring is dat Sevana in januari met een para-medische studie kan beginnen in Zimbabwe, een stap dichter naar haar droom om als dokter in Afrika te werken.

Tenslotte wensen we u allen een fijne jaarwisseling toe.