Pagina's

donderdag 30 september 2010

Opnieuw Opa en Oma....

Afgelopen maandag is onze tweede kleinzoon geboren, Ethan Makomborero Simeon, zoon van Sevana en Shingayi Munjanja. Zowel moeder en baby maken het goed en we zijn dankbaar dat alles zonder complicaties heel voorspoedig is verlopen.

Emma en Sophie zijn al weer een paar weken op school en hebben het reuze naar hun zin.  Laura geniet van wat extra vrije tijd en gebruikt die onder andere om te helpen in de school bibliotheek.  Momenteel doet ze een kleine cursus om haarr daarbij te helpen. 

Erwin is inmiddels terug van een week in Zimbabwe waar hij voor Stichting Oikonomos vijf zendingscholen bezocht om de impact van een onderwijsverbeterings project te evalueren.  Hij heeft het erg naar zijn zin gehad en bezocht onder andere de Mbuma zendingspost waar hij een paar dagen gastvrij werd ontvangen door een Nederlandse dokter, Dr. Snoek en een verpleegster Mevr. Geurtsen.

Erwin is zich nu aan het voorbereiden op een nieuwe series van seminars en prediking, onder andere in de Evangelische kerk van Malawi waarmee de relatie recent hersteld is. 

Tenslotte vragen we uw gebed voor het meisjeshuis.  Administratief en praktisch loopt het huis heel goed alleen hebben zowel de meisjes en de huismoeders een week lang last van eenzelfde nare droom die hen allemaal lastig valt en hevig heeft ontsteld.  Na gebed is de droom nu een paar nachten niet teug gekomen.  We zien dit als een stukje geestelijke strijd en vragen hier ook uw gebed voor.