Pagina's

zondag 1 juli 2007

vrijdag 29 juni 2007

De afgelopen dagen zijn enerzijds heel gezellig en leuk geweest en anderzijds vermoeiend en stressvol. We hadden Sevana en haar vriend over wat erg gezellig was al hebben we helaas nog steeds geen paspoort voor Sevana kunnen regelen door burocratische rompslomp en corruptie.

Ook werden we bedreigd door de voormalige kerkleider Ds. Chitekwe die ontslagen is vanwege de corruptie die Erwin aan het licht had gebracht.

Gelukkig hebben de andere kerkleiders ingegrepen en is de situatie nu meer ontspannen. Ondanks dat vragen we om uw gebed voor bescherming.

Voorlopig staan de meeste activiteiten stil en beperken wij onze activiteiten to Blantyre en omgeving. Positief is dat een donor organisatie heeft toegezegd een slaapzaal te bouwen bij de ECOM Youth Workshop wat een goede ontwikkeling is voor de school omdat de studenten nu vaak opgepropt in een krotje wonen omdat ze niet meer kunnen veroorloven.

Ook met het meisjeshuis gaat het goed en we hebben inmiddels het bestuur overgedragen in afrikaanse handen en geven nu alleen nog advies, wat materiele hulp en geestelijke input.