Pagina's

woensdag 31 oktober 2007

drukke week

We hebben een drukke week.

Eerst hadden we gezellig bezoek van Wiebe van Horssen van Burgland Charitas. De organisatie waar hij voor werkt sponsord het bouwen van studenten onderkomens op ons terrein en als alles goed gaat ook andere projecten in de toekomst.

Gisteren is Erwin met hem ook naar Chikwawa geweest naar het Hope Village waar de Nederlanders Chris en Paul en Esther werken en Burgland mogelijk ook een project gaat sponsoren.

Vandaag was Erwin met Robert uit Zimbabwe en pastor Banda naar een kleine kerk in Mgunda om er een leiderschapsseminar te geven. Het was een fijn seminar maar helaas was het heel erg heet.

Morgen komt Robert nog een nacht bij ons blijven en dan gaat hij vrijdag terug naar Zimbabwe om voorbereidingen te treffen om ons een jaar te komen helpen.

Hij is hier ruim 4 weken komen kijken en wil graag betrokken zijn bij ons werk. We bidden dat hij voldoende ondersteuning zal vinden (hij heeft nog zo'n 80 euro per maand nodig) want we kunnen zijn hulp goed gebruiken.

Laura werkt deze week vrijwillig op bibliotheek van de school van Emma en Sophie naast het leesmoederschap.

Met ons gezin gaat het goed, Sophie is geheel opgeknapt van haar spinnebeet en we zijn allemaal weer gezond na een ronde van verkoudheid en een buikgriepje.