Pagina's

maandag 27 oktober 2008

24 okt

We vragen uw aanhoudend gebed voor onze consul en vriendin Margriet Sacranie, haar gezin en haar doodzieke man Hamid, we bidden dat zij in deze zware tijd God's nabijheid zullen mogen ervaren. Zij heeft ondanks haar zieke man zich hard gemaakt voor Sevana's visum voor Nederland en we hebben vernomen dat het visum is toegekend.

Hoewel het de laatste tijd wat moeizaam ging bij het meisjeshuis had Laura vandaag een hele goede tijd met hen in de wekelijkse Bijbelstudie en discussie. We hopen dat God de deuren zal openen zodat we in de toekomst dichtbij de meisjes zullen kunnen wonen of zij bij ons want ze hebben nog veel begeleiding nodig.

De afgelopen week heeft Erwin het vooral druk gehad met het editen en persklaar maken van zijn 300 pagina's tellende proefschrift, het einde is nu in zicht al komen er nog steeds correcties binnen van vrienden zoals Dr. Steven Paas en Erwin's promotor Prof. JNJ Kritzinger. Het is een hele hectische tijd zo vlak voor zijn vertrek naar Nederland en we vragen uw gebed voor een goede afronding van zijn promoveren.

Tot slot vragen we uw gebed voor de financiƫn want we moeten door de zwakken euro en de hoge prijsstijgingen in Malawi God vertrouwen voor voldoende middelen om ons werk te kunnen blijven doen.