Pagina's

zondag 12 oktober 2008

blog 12-10

Na een hele stressvolle periode als gevolg van de breuk met ECOM, de roofoverval op onze collega's, ziekte, autopech en een hoge bloeddruk zijn we weer in wat rustiger vaarwater gekomen. Het is in tijden van druk en tegenstand dat ons geloofsvetrouwen flink op de proef wordt gesteld.

Toch hebben we temidden van alle tegestand Gods zorg en trouw ervaren. We hebben met name veel steun en bemoediging ontvangen van goede zendingsvrienden die de situatie door hun ervaring in Afrika goed konden begrijpen en aanvoelen.

We zijn dankbaar voor het bezoek van Dr. Steven Paas en zijn broer Wim Paas. Verder hadden we Frank en Sandra Opdam even op bezoek op weg naar hun nieuwe zendingstek in Mocambique wat ook heel fijn was. We zijn ook erg bemoedigd door Wim en Marjan vd Bos, Wiebe en Gerdine van Horssen, Dirk en Jannie Blijleven en nog veel meer mensen in Nederland en Malawi.

Buiten ECOM gaan alle andere werkzaamheden gewoon door en preekt Erwin in diverse gemeentes, is betrokken bij een aantal christelijke ontwikkelings projecten als project leider en samen met Laura bij het meisjeshuis.

We vragen uw gebed voor het huis want de meisjes worstelen nog wel met veel trauma en problemen. We bidden voor wijsheid en mogelijkheden om hen intensiever te begeleiden want ze krijgen nu eigenlijk nog te weining aandacht en zorg.