Pagina's

vrijdag 31 oktober 2008

moeilijk....

Deze laatste week vlak voor Erwin's vertrek heeft ons geloofsvertrouwen nog verder beproefd.

Laura was dinsdag ochtend betrokken in een verkeersongeluk waarbij een man zonder te kijken voor haar auto rende. Gelukkig reed Laura vrij langzaam en is de man er vanaf gekomen met een paar oppervlakkige wonden en een gekneusde schouder. Echter in 30 seconden stond er een woedende menigte om haar en de kinderen heen. We danken God dat er politie in de buurt was anders had het heel slecht kunnen aflopen.

Wel hebben we vervolgens twee lange dagen bij de politie doorgebracht in de verzengende hitte en stof omdat zij steekpenningen wilde hebben. Uiteindelijk hebben we via onze advocaat Laura's flink beschadigde auto terug gekregen. Hij rijdt nog wel maar de halve voorruit ligt aan diggelen. De zaak gaat waarschijnlijk binnenkort naar het gerechtshof.

Vervolgens is de man van onze vriendin en nederlandse consul Margriet Sacranie op woensdag nacht aan leverkanker overleden. We vragen u om haar en haar kinderen in gebed te dragen.

Verder vragen we uw gebed voor bescherming van Laura en kinderen aangezien Erwin morgen al naar Nederland vertrekt om zijn proefschrift af te kunnen ronden.

Laura blijft nu helaas achter zonder betrouwbare auto en zonder financiƫn om deze te kunnen repareren. Laura en de kinderen (inclusief Sevana) komen 15 november naar Nederland voor een vakantie.