Pagina's

donderdag 30 juli 2009

Doctor in the Theology

Na lang wachten is gisteren Erwin's officiele verklaring van de universiteit binnen gekomen waarin staat dat hij nu Doctor in the Theology is. Hij is er natuurlijk best trots op! We danken God voor het bereiken van deze mijlpaal waardoor ook weer nieuwe deuren en mogelijkheden open gaan.

We danken ook dat Ds. Kanyangira weer flink aangesterkt is en in 2 weken 14 kg is aangekomen. Dit betekend dat hij binnenkort sterk genoeg zal zijn voor een operatie aan de tumor in zijn keel.

We vragen uw gebed voor de baby van onze tuinman die heel erg ziek is met een rota virus infectie en ook voor onze vriend Mr. Yohane die zichzelf door een heleboel domme besluiten zo diep in de schulden heeft gestoken dat hij er geen uitweg meer uit ziet. Bovendien zit heeft hij ook vrijwel geen inkomen meer. Hoewel Yohane zeker niet onschuldig is, is hij vooral naief geweest en heeft niet goed zijn kosten berekend. Wij kunnen zelf weinig meer doen dan hem helpen overleven en voor hem te bidden en gebed voor hem te vragen.