Pagina's

zaterdag 11 juli 2009

Vakantie en kaakchirurg

Erwin, Laura, Emma en Sophie zijn vandaag weer terug gekomen van een korte maar fijne vakantie aan Lake Malawi. De vakanties op de internationale school lopen min of meer gelijk met die in Nederland.

Eigenlijk zouden Emma en Sophie pas in september weer naar school gaan maar omdat we nu overstappen naar een thuisschool programma beginnen we al in augustus. We zijn heel blij dat het hoofd van de internationale school heeft toegezegd dat onze kinderen gewoon deel mogen blijven nemen aan de normale middag activiteiten en ook de bibliotheek en andere school faciliteiten mogen gebruiken. Dit is een bijzondere uitzondering dankzij Laura's actieve betrokkenheid bij de school.
De andere paar dozijn thuisscholers in Blantyre en omgeving hebben niet dit voorrecht.

Met betrekking tot Laura's gezondheid gaat het redelijk alleen hebben we nog steeds niet de complete MRI resultaten en heeft ze een fikse kaakontsteking. Vorige week is er een halfvergane kies getrokken en zit Laura sindsdien aan haar 2e kuur antibiotica alleen lijkt de infectie zich eerder uit te breiden dan te verminderen.

We vragen u hiervoor door te blijven bidden want in heel Malawi is er niet 1 kaakchirurg.