Pagina's

zondag 5 juli 2009

Vakantie

Eergister is de schoolvakantie begonnen en de kinderen zijn al helemaal in vakantie stemming. We hopen dinsdag a.s. onze eerste vakantie van het jaar te genieten aan het Malawi meer in een huisje van Katholieke broeders.

Helaas waren we deze week allemaal onder zeil door een griepgolf die Malawi overspoelde. Laura had daarbovenop ook nog een rotte kies die getrokken moest worden en een infectie in haar kaak, dit samen met haar whiplash en haarscheurtje in haar nek was niet echt prettig voor haar. Het goede nieuws is dat de griep over is, de pijn in haar mond en kaak afneemt, maar het slechte nieuws is dat de specialist heeft gezegd dat Laura waarschijnlijk nog zeker drie maanden last van haar nek zal houden.
De fikse pijnstillers helpen wel redelijk maar leuk is het natuurlijk niet. Ondanks dat lukt het Laura toch om redelijk normaal te functioneren zij het met meer rustpauzes tussendoor en een siesta s'middags.

Erwin moet nu wat vaker koken en andere taken overnemen maar het gaat best aardig. De kinderen zijn gelukkig ook erg behulpzaam en Samantha en haar man Buzz komen ook vaak helpen met de afwas en andere dingen in huis.

We hopen dat een paar dagen rust aan het meer ook zal helpen.