Pagina's

vrijdag 24 juli 2009

Koffie, Nek, Kies en gebed

Op een verkoudheid na gaat het met Laura gelukkig een stuk beter. Vandaag heeft ze nog gezellig met Chris Onderstal een kopje koffie gedronken in de stad terwijl Erwin naar Zomba moets voor een bespreking op het Zomba Theological College.

Laura's nek doet minder zeer en de infectie in haar kaak lijkt onder controle, gelukkig maar want de meest nabije kaakchirurg is 620 km verderop in Zimbabwe. Helaas zijn we niet veel wijzer geworden mbt het precies probleem in Laura's nek omdat de specialist na het doen van een MRI bekende dat deze machine nog vrij nieuw is en hij niet zo goed weet hoe hij de foto's moet interpreteren. We zijn dus nog op zoek naar iemand die dat wel kan.

De afgelopen week hadden we Erwin's oud-klasgenoot en vriend pastor Chidimuro op bezoek die samen met een andere pastor ons kwamen bezoeken. Buiten dat het heel gezellig was hebben zij deze week Erwin geholpen met een leiderschaps seminar in Ntcheu.

We vragen uw aanhoudend gebed voor Ds. Kanyangira die kanker in de keel heeft. Hij kon vorige week niet geopereerd worden omdat hij te verzwakt was na een week niet eten. Met een pijp in de keel is hij nu een stuk opgeknapt en we hopen dat hij binnen een week of drie alsnog geopereerd kan worden.