Pagina's

zondag 9 september 2007

zondag 9 september

Het wordt nu geleidelijk steeds warmer en we hebben met moeite lunch naar binnen gewerkt. Met deze hitte willen we eigenlijk alleen maar drinken en rustig aan doen.

De afgelopen week is een goede week geweest. Emma en Sophie zijn weer naar school wat betekend dat we elke dag 5.30uur moeten op staan. Het is wel weer even wennen na bijna 2 maanden school vakantie.

Sevana is op donderdag weer teruggevlogen naar Zimbabwe, ze had een ticket kunnen bemachtigen voor slechts 20 euro van Harare naar Blantyre en terug en kwam van zaterdag to donderdag even bijtanken, uitslapen en heel veel eten inkopen omdat in Zimbabwe de winkels vrijwel leeg zijn. Ze komt over 4 weken weer want dan zijn zij en Sophie jarig (6 en 7 October).

Deze week hadden we ook weer he eerste leiderschaps seminar na maanden stilte. Het seminar was zo'n 30 km vanaf Zomba in een klein kerkje in de bush maar de opkomst was verassend goed, met leiders uit bijna alle omliggende bijbelvaste, evangelische en pinkster kerken. Er was veel verwarring over de OT wetten door de invloed van 7e dags adventisten in dit gebied en er waren veel vragen daarover.

Al met al een hele goede tijd gehad.